28.8.10

Buzzadorer sökes

Just nu söker vi med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer, och hoppas på att du som bloggare inom föräldrar/barn-segmentet vill hjälpa oss genom att rekrytera via din blogg!



De kampanjer vi behöver fler Buzzadorer till är följande:


- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.



- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Så är ni intresserade att vara med o tjäna pengar anmäl er.....senast den 5 september genom att klicka på nedanstående länk.....



https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=jobi55







Efter gårdagens hemska avslut

med den olyckliga händelsen hade det bara fattats att jag idag skulle ha haft ett + på vågen oxå.
Tack och lov blev det inte så......


.......maken åker nu iväg för att kolla hur vi ska gå tillväga för att ordna upp allt......
Annars är det fortsatt matfestival här idag ...och vädret bjuder på regn och kyla..själv hoppas jag eventuellt på uppehåll så jag kan ta min promenad ..men i värsta fall är det väl regnkläder som gäller jag har ju jacka o regnbyxor så jag bör klara av ett lättare regn.....

27.8.10

Matfestival

är det denna helg i stan och då håller jag mig långt därifrån....alltså befinner jag mig så mycket det går inomhus hemma alltså :)
Så här såg det kanske ut förra året...... i år är det annat väder ...

23.8.10

Jobbade

kort dag idag men hjälpte en kollega som behövde akuthjälp  för att i sin tur stötta en anhörig. Efter diverse ärenden på stan så skjutsade jag hem maken och for åter till jobbet. Väl hemma åt jag en vv pizza efter att ha handlat på ica kvantum sen kokte jag potatis till morgondagens lunch som blir fläskkotlett stekt potatis tzatziki och sallad. Därefter lite surf och sen en promenad på 47 minuter nådde drygt 12250 steg idag :) Plockade lite äpplen på tillbakavägen i bostadsområdet.
Tittade sen på Fångrana på fortet men vad katten var lösenordet missade det då gubben zappade.
Nån som vet får gärna skriva en kommentar......sen började nya avsnitt av amerikanska Biggest loser så det får jag kolla på till  frukost då jag har sovmorgon.....dessutom fick vi en länk med alla bilder från sommarlägret *asg* kul kul



.....längtar tills vi ses igen i Gbg i mitten av oktober.

22.8.10

Dagen

 har  vart en riktigt bra...jag har för första gången fått ihop över 10000 steg denna vecka..tog en promenad på eftermiddagen....


solen sken och det var riktigt varmt och gôtt ute...lyssnade på en av Marie Jungstedts böcker och än så länge är den väl sådär.....Klockan 17 var det dags att bege sig ner till tvättstugan o allt gick bra utom det sista som skulle torktumlas ...efter dryga timmen då jag kom ner stod den och pep o att man skulle tillkalla hjälp från Miele pga tekniskt fel..startade om den och så gick den i 2-3 minuter sen pep den igen...jaja maken får söka vaktmästaren i morgon för jag börjar jobba 6,15.

21.8.10

Lördag

Innebär ju vägdag och denna gång var den med både mig och maken.....är vi på G nu igen efter semestern tro?


Hur som helst är det lördag och vi är lediga med det innebär att vi ska fortsätta fixa hemma efter gårdagens inläggning av sovrumsgolvet....trots en envis förkylning hos oss båda som inte ger mycket nattsömn precis.

Nu är det äggfrukost som gäller....rostat bröd och så kaffe..... Var hos frissan Nettan igår och gjorde vissa förändringar ...inte mycket men dock något nytt.

14.8.10

Ibland

blir jag så full i skratt när man läser tidningar....titta bara här från Sofies mode i Aftonbladet...



Undrar om det är mjukt och skönt att sitta på :)
Vågen visade ett + på 0.2 idag men jag tar nya tag......det får ta den tid det tar. Idag har jag nog vart ute och promenerat i sakta mak i mer än 2 timmar.

8.8.10

Gör

Ett test att mobilblogga bara för att se om det funkar.
Blev en kortare promenad till affären idag, då det behövdes kompletteringshandla inför kommande vecka då jag börjar arbeta igen.

Måste ta itu och lära mig köra Yarisen oxå
Men det är svårt då den är 6 växlad o växlarna ligger
så nära varann och dessutom känns den större än vår Getz gjorde.

Nu är semestern slut

och den resulterade totalt i en viktuppgång på drygt 4 kilo.....men vid gårdagens vägning så
visade vågen detta..resultat.







Jag är fortfarande en bra bit från där jag var innan semestern men nu tar jag nya tag igen .....




- 1.8 kilo = 2.5 kvar tills alla semesterkilona är väck men det ska gå med rätt kost och dagliga promenader.......

4.8.10

Inköpsresa

Idag blir det en tur till Jönköping och Ikea det som först står på listan är en byrå Malm.














och en förvaringslåda  att förvara divesre kläder i att ha under sängen......och denna som heter skubb finns i flera olika storlekar och inte så otympliga som de i hårdplast jag har nu

2.8.10

Tänk

att väntan kan vara så lång ibland...men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för läge sägs det. Vad väntar jag på då? Jo på att maken snart är klar med installationen av min nya
så att jag kan få börja använda den....den ska ha lång batteritid och jag slipper operativsystemet Vista som gör mig mer eller mindre vansinnig för det mesta.

Igår kväll kom vi hem efter en 5 dagars vistelse med goda vänner på en lägergård utanför Smögen. Vädret var väl hyfsta men jag hade hoppats på mindre regn och mer sol men men man kan inte få allt...Vi fick väldigt god mat (tack ena)  och goda drinkar köptes i baren ......träffade gamla vänner och nya vänner.....Nu väntar snart en tur till tvättstugan o därefter dags att laga middag. Och i morgon ska jag hjälpa mamma då hon ska till ögonmottagningen. Resten av veckan ska vi röja i sovrummet ..bort med skitgolvet vi lade in och vänta på att Skanska ska höra av sig o lägga in ett nytt golv....och så ev en tur till Ikea i Jönköping o kolla på en ny byrå istället för den köpmansdisk vi har nu.

Maken fick hämta båda sina glasögon nu ikväll och 1 av mina 2 par hade kommit så nu ska man vänja sig både vid dom och vid nya laptopen som är installerad men allt är inte överfört ännu men det får komma senare. Träffade på yngsta sonen på Maxi oxå och förmodligen hans nya tjej...*trevligt*