18.4.10

Söndag em

har det blivit och det blev ägg och rostat bröd frukost i morse oxå....det går alltför många propoints på denna frukost men det är så himla gott att kunna unna sig det. Tittade på Brottskod försvunnen till frukosten och efter det har vi sett ett avsnitt av 24 och det första avsnittet av Kommisarie Winter.

Jag har jobbat på och är nu klar med 4 av mina 6 barndokumentationer som jag skall ha samtal kring under maj månad...känns skönt att det gick så bra. 


Har oxå gått snabbt väldigt snabbt i 10 minuter på walkingbandet (känner mig yr igen och vill inte fresta på då)


Till middag har jag tänkt att göra Pasta Carbonara fast med kassler istället för rökt fläsk och en god sallad.....till efterrätt blir det Viktväktarnas "Billiga Moussen " med  hallon till för endast 2 pp per portion .Kanske blir det ytterligare att se ett avsnitt av 24 under middagen.....

Har oxå tänkt se på Kalla fakta ikväll ...ett intressant ämne där man kanske kan få det förklarat varför man bara får göra hjärtoperationer i Lund och i Gbg.


I morgon är det ny vecka och det innebär föreläsning onsdag kväll och så börjar jag 6,15 två dagar denna vecka och jag jobbar dessutom till 17,30 två dagar....ett besök hos frissan är bokat till torsdag em och så måste jag se till att köpa hårfärg så maken kan hjälpa mig få färg på kalufsen igen senast lördag fm eftersom vi ska på fest i Gbg på kvällen.....hektisk vecka ser det ut att bli.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas du hinner med allt utan att stressa för mycket :-)
Hmm... Jag borde också boka tid hos frissan...