15.5.10

Jätteglad trots regn


Denna bild får säga allt jag har att säga idag....det går neråt.....:) trots att massa negativt skrivs om propoints på viktväktarforumet så är jag ett exempel på att detta funkar.Så idag blir det en somrig ticker :)

5 kommentarer:

Bikkan sa...

Toppenbra jobbat!!!

Anonym sa...

Hej!

Vad kul att läsa! Jag håller också på med ProPoints sedan januari i år och det går neråt sakta men säkert. Jag var tidigare inne i VV:s forum men slutade eftersom jag inte orkade läsa allt negativt som skrevs om ProPoints och det nya systemet...det är ju inte så kul att tappa sugen när man precis tagit tag i problemen! Jag kan respektera att det inte funkar lika bra för alla, men jag hade svårt för den bitska tonen i vissa inlägg. Helena

mia sa...

Tack ... Jag har hållt på sen strax före jul och propointsen funkar ju uppenbarligen för mig..visst vissa veckor går det sämre men det brukar vara i samband med ägglossning eller mens men det går neråt och det är huvudsaken :) Jag tycker helt klart att detta program är det bästa som Vv nånsin presenterat o jag använde hela eller stora delar av min veckobonus varje vecka...

Anonym sa...

Grattis! Härligt att det gått så bra för dej!
Trist att det är så mkt negativt på forumet. Är aldrig där..Tycker det ofta varit lite smånegativ stämning, oavsett program.

Maria sa...

Hejsan!

Jag gillar verkligen det nya kostprogrammet!
Jag har varit Viktväktare sedan 2002 och kan typ pointssystemet utan till.
Men jag känner en mycket större frihet och mer valmöjligheter med det här nya programmet.

Tycker det är positivt att kunna unna sig lite vardagslyx mitt i veckan.

Det är verkligen kul att se att det går bra för dig att gå ner.
Då känner jag hopp för min egen del också.

Jag är bara i början av den här viktnergången. Vecka 3 nu.
Är verkligen på topp nu.

Jag tycker vi tar och strunta i alla sura människor som inte gillar det nya programmet och kör vårt eget race och visa hur bra det är.

Maria i Halmstad