20.9.10

Jag skäms

över vilken insikt svenska folket har......att man inte läser på överhuvudtaget....nu sitter vi där med en regering som skor sig på arbetslösa ,sjuka och äldre. Vi har haft det bra i Sverige....och vi borde sträva framåt..Spanien är ett land dom har lång väg att gå för att komma ikapp oss, men vår regering gör att vi strävar bakåt istället för framåt. De ser till att de som har det gott ställt får det sämre....och pga centerns politik så har nu SD kommit in i vårt parlament..Skrämmande.

Fyra år till så äger vi ingenting i vårt land för nu tar utförsäljningarna fart på allvar kan jag lova...fler utslagna blir färre pga att de inte orkar vara kvar i livet socialbidragen lär skjuta i höjden...för de som har den möjligheten att få det och de är inte många..Nu gott folk som röstat nu är det bara de rika som får det bra...och vi andra lever som de gjorde förr i tiden med mössan i hand och får buga för chef och andra uppsatta personer......  

4 kommentarer:

Linda sa...

Det är fruktansvärt oroande..hur ska sjukvården bli om de proriterar hit o dit? drar ner på skatterna osv? Nej jag vågar inte ens tänka på det ! Besviken o skäms för o va svensk !

Anonym sa...

Den spanska sjukvården funkar faktiskt i mångt och mycket BÄTTRE än den svenska.
Eftersom vi bor här och betalar skatt så får vi ett så kallat SIP-kort. Det ger oss rätt till GRATIS sjukvård och medicin (sån som är utskriven av läkare alltså).
Jag blev faktiskt förvånad av att det är på det viset.
Dom andra sociala säkerheterna och skolan etc dom vet jag inte så mycket om.

Birgitta M. sa...

Ja man får en knut i magen när man tänker på hur det ska bli nu.Socialdemokraterna vann här i Ockelbo i allafall.Håller med Linda,man skäms för o va svensk.

Anonym sa...

sv: Oj! Det var en uttömmande kommentar du lämnat hos mig :-)
Allvarliga saker, det är inte bra att välfärden urholkas. Jag hoppas att det kommer att bli bättre efter att den finanskris som världen har genomlidit börjar ljusna...