1.10.11

Idag

blir det feja av här hemma........så vi får ett beboeligt hem igen.
Har nu precis kastat ut soppåsarna i trappuppgången....knôtt in nästan 1 kilo skivad rostbiff i en plastlåda så vi har i alla fall mat för idag ;-)
Ute är det väldans dimmigt.......
Fick detta mail oxå ....jättekul :-)

Hej
Grattis, du är en av de lyckliga vinnarna som vann en chokladkaka från Fazer!

Maila mig din adress så att vi kan skicka dig din vinst. Din chokladkaka kommer att skickas så fort jag har fått ihop adresserna från alla vinnarna. Jag hoppas att kunna göra det i nästa vecka.

Tack för att du läser min blogg och ville vara med i utlottningen.

Hälsningar Nadja
http://www.nadjaskitchen.se/


 

Varsegod…ni vann en chokladkaka!

Det var nästan så att alla kunde få en varsin chokladkaka men tyvärr så blir det några som blir utan. Ärligt talat så trodde jag att det skulle var fler medverkande för vem vill inte ha en god chokladkaka från Fazer?
Jag kommer att maila till nedanstående vinnare för att få era adressuppgifter under dagen och jag ber svara så fort det är möjligt. Chokladkakan skickas till er i nästa vecka. Ni som har vunnit är:
1) Katarina Lindborg  2) Anna – russincom  3) Linda Johansson 4) Evelina 5)  Fru Vesa 6) Josefine 7) Hanna Svensson  8.) Karin 9) Monika Gustavsson 10) Anna H 11) Mikaela Kroon 12) Jessica Sundberg 13) Sari 14) Anneli 15) Maggan 16) Yogi 17) Marianne Wettergren 18) Marie Frändén 19) Lili 20) Annica Sundström 21) Erik 22) Sofie-Mumsfilibabba 23) Pepsipuh 24) Anna Virrpanna 25 ) Linda Linde
Grattis ännu en gång och tack till alla som ville vara med!

Inga kommentarer: