28.1.12

Måste vara vår i luften

för nu i em hörde jag talgoxarnas kvittrande :-) Idag har jag kokat köttbullar för att sen köra dom i Actifryen...så de fick stekyta


gjort en cheesecake i 4 portionsformar utan kex och bakat en sats av Carls bröd med mitt eget ommodifierade recept....
Nu letar jag efter ett ställe som har OBH Nordicas glassmaskin men det var hopplöst...den är slut överallt.

19.1.12

Intressant dag

med föreläsningar på Flämslätt hade vi i nämnden idag. När det var slut gick jag ut på FB och blev alldeles kall ...bebis var på sjukhuset..de befarade rs virus men proverna de tagit visade inte på det men en rejäl övre luftvägsinfektion hade han..o det kan vara illa nog på en sån liten.
I morgon sen eftermiddag har jag tänkt ta med mannen och min bror med fru dit så de får se honom ...innan det är dags för brodern att ge sig av over sea igen......och för svägerskan att återvända till jobb i grannlandet Norge.
Nu är det dags att bänka sig i soffan för att titta på

12.1.12

Idag

avslutades äntligen husaffären ..nu kan mor, far och brorsan o jag sova lugnt....och nu är det bara att hoppas att de som satt mor o far i skuld fortsätter hålla sig borta......

7.1.12

När son och svärdotter farit

hem till Barcelona ja då kom snön de längtat efter att se.....och som jag inte vill ha :-(((




men nu är det dags att ta tillbaks sitt vanliga liv igen men först i morgon.

6.1.12

Sitter i bilen

denna tidiga morgon för att avlämna sonen och sambon på Landvetters flygplats då de är på väg hem mot. Barcelona. Inte mycket till trafik så här tidigt. Tänker framåt att om drygt 5 månader sitter vi oxå i bilen på väg mot Landvetter för vidare färd mot Alanya ;-)))
Senare idag ska vi koppla in min IMac * spännande* och så skönt att det bara är fredag idag ;-)

Efter att ha kommit hem slumrade vi i ca en timma...därefter satte Älsklingen igång att plocka upp min IMac..snacka om att allt är annorlunda...skärmen, tangentbordet och musen o allt annat men jag är så taggad ;-)) Ett helt nytt sätt att tänka och ett nytt OS.

4.1.12

Äntligen

så kom den då idag....men 1,5 dag får den stå i garaget men under helgen ska den installeras hemma ;-)

I väntans tider

kan man nog säga att jag är i alla fall förväntans tider...mitt paket från Macotecet var i natt sorterat i Jönköping så  jag gissar att det dyker upp under dagen :-)))) Men jag lär få vänta tills i alla fall fredag em innan den kommer att stå i lägenheten och blir installerad....ett helt nytt tänk får jag ta itu med men det ska bli spännnande att se bilder osv..kommer oxå att köpa till Office för ett bra pris via Skövde kommun :-))))

Ute är det starka vindar o det blåser som f-n rent ut sagt.....ja är trots allt glad över denna milda vinter som varit så snöfattig hitintills  och ja det blir ljusare med snö men jag är ingen vinterälskare ..har aldrig varit o kommer aldrig att bli......Kompar ut min resterande tid idag så jag ska vara på jobbet efter lunch och jobba i 3 timmar......