11.6.11

En snabbis

till tvättstugan blev det nu på morgonen....kom på igår kväll att det kanske skulle funka att någon av våra två tvättstugor är lediga så här tidigt  som jag är vaken....

min (som jag kallar den var bokad) så den vågade jag inte röra trots att ingen ännu hade kommit dit....men är det nu så att den fortfarande är ledig då mina maskiner är klara så tänker jag tumla i den......för jag är inte överens med den andra tumlaren :-) (Men tänk så irriterande det är att folk inte kan hålla rent i tvättstugorna..inte katten kan det vara så jobbigt att torka rent från tvättmedel man spillt eller sopa upp från golvet?) 
Detta  innebär ju att det blir mindre tvätt på onsdag kvälloch kanske det mesta hinner torka så vi  kan packa klart på torsdag kväll...fredag är det ju långjobb som gäller...o sen far vi mitt i natten.
3 kommentarer:

Majja sa...

Sv: Hej Mia.
Jag har provat allt. Jag gick från LCHF till Dukan i januari och jag är så förvånad att det fungerar så bra. Jag har gått ner 11 kg och maken har gått ner 13 kg. Det är helt ofarligt att prova så gör ett försök.
Du är alltid välkommen med frågor. Det finns också ett forum för Dukanare.

Viktkamp sa...

Låter som om du tvättar i min tvättstuga =P Vi har oxå två rum, den ena har en bra torktumlare och den andra förstår jag inte =P och det är aldrig rent eller städat =)

Anonym sa...

Tvätttugefajter måste vara bland den vanligaste förekommande fejden...
Skönt att snart komma iväg!
:-)